Sigla pentru firma ta - www.DeLogo.ro

Misiune: să ajutăm firmele de orice fel să obţină o imagine profesională
cu un nivel consistent de calitate, la un preţ rezonabil.

Pentru a îndeplini această misiune ne bazăm pe o echipă formată dintr-un director de creaţie şi freelanceri independenţi din toată lumea.

Director de creaţie: Ionuţ Pâslaru

Creative Director Ionuţ are peste 18 ani experienţă în domeniul graficii pe calculator cu precădere pe modul vectorial. A început în 1993 cu proiecte proprii apoi ca freelancer pentru clienţi autohtoni şi internaţionali. Foloseşte cu succes softuri ca Adobe InDesign, Adobe Illustrator, QuarkXPress, Adobe Dreamweaver, CorelDRAW, pe platformă PC sau Mac.

Hai să vorbim!

Despre firmă

În 2005 a luat fiinţă site-ul www.cread.ro ca piaţă publică pentru clienţii cu cerinţe de grafică personalizată şi identitate de companie.

DeLogo
este un nume comercial al Uzina de Logo SRL. Firma a fost înfiinţată în 2007 la Brăila, împreună cu acest site pentru a servi clienţii exclusiv la crearea de logo şi materiale de identitate. Începând din aprilie 2011, sediul firmei este situat în Bucureşti, profilul fiind Agenţie de Publicitate.

Avem în prezent contracte de servicii grafice şi marketing semnate cu clienţi interni şi internaţionali printre care: agenţii de turism, case de traduceri, avocatură, agenţii de publicitate, edituri sau tipografii.

DeLogo colaborează cu Cread pentru restul de materiale publicitare.
Termeni şi condiţii de utilizare a acestui website.