Sigla pentru firma ta - www.DeLogo.ro

Ce fişiere furnizăm?
Valabil pentru toate pachetele de logo.
Când se finalizează proiectul pentru noua siglă
vom furniza toate fişierele necesare, incluzând:

Lista de fişiere furnizate

1. Desenul original în format .CDR

Este un format vectorial, care se poate mări la infinit fără însă a-şi pierde din detalii. Se poate folosi la modificarea ulterioară (a formelor sau culorilor), pentru inscripţionarea cu autocolant a autovehiculelor sau pentru a face tipărituri de înaltă calitate, în orice mărime.

2. Versiunea .PDF a fişierelor originale

Pentru a putea vedea ce conţin fişierele grafice, de la orice calculator nu numai de la cele care au instalat softul de prelucrare vectorial a siglei tale.

3. Desenul original în format .EPS

De asemenea este un format care poate fi folosit şi de către alte programe vectoriale ca Adobe Illustrator. Poate fi folosit pentru editarea ulterioară a siglei sau pentru tipărituri complexe, cum ar fi cataloage, pliante, flyere sau reclame.

4. Sigla în format .PNG

Pentru diverse prezentări sau pentru folosirea pe web aveţi nevoie de un fişier raster de rezoluţie mare. Este formatul binecunoscut .PNG care oferă transparenţă şi calitate bună deşi mărimea fişierului este mult redusă.

5. Soft gratuit

Instalabil în Windows pentru a putea vedea, redimensiona sau converti fişierele .PNG sau de alte tipuri raster, în alte formate necesare (pentru web sau Word).

6. Drepturi utilizare

Cedarea drepturilor de folosinţă a siglei către firma, specificată clar în contract se face automat după plata obligaţiilor tale financiare.

7. Manual de identitate minimal

Manual minimal pentru noua ta siglă. Include codurile culorilor şi diferite variante de afişare pe pozitiv sau negativ. Se poate crea şi manual complet ce include toate elementele de identitate ale unei firme de mărime mare de obicei.