Sigla pentru firma ta - www.DeLogo.ro

Cum funcţionează procesul de design logo?
1. Alegi pachetul care îţi convine
2. Completezi formularul proiectului
3. Primeşti şi analizezi variantele create de noi
4. Ceri modificări dacă sunt necesare
5. Primeşti sigla finală şi fişierele sursă aferente

Procedura DeLogo

1. Alegi pachetul potrivit

Am pregătit o serie de pachete pentru a acoperi necesităţile cele mai frecvente. Pentru a-l alege pe cel mai potrivit, răspunde la întrebările următoare:

  1. Doreşti ca diverşi profesionişti să îţi dea idei sau preferi un plan economic? Dacă ai nevoie de un logo competitiv, alegi planul Profesional.
    Pentru ceva mai puţin costisitor şi simplu, alegi planul Basic.
  2. Doreşti un logo nou sau ai deja unul şi vrei să-l modernizezi, atunci îţi recomandăm planul Activ.
  3. Ai nevoie de o broşură sau materiale complementare pe lângă siglă? doreşti să primeşti şi carte de vizită, foaie cu antet sau plic de corespondenţă personalizate? atunci alege opţiunea Plus la planul ales anterior. Echipa Cread se va ocupa de restul materialelor.

Dacă necesităţile tale nu sunt acoperite de nici un plan prezentat mai sus, putem face un pachet special adaptat firmei.

2. Completează formularul proiectului

După completarea formularului de comandă, îţi vom trimite o listă de întrebări referitoare la viitorul logo şi la profilul firmei tale. Aceasta ne va permite să înţelegem firma şi viziunea ei şi va da ocazia designer-ului să creioneze primele variante de logo.

Înainte de a începe lucrul la proiect facem un studiu al sectorului în care acţionează firma ta, pentru a fi siguri ca modelul final va fi potrivit acestui profil.

3. Analizează propunerile trimise de noi

Într-un interval de 2-3 zile de la primirea formularului, îţi trimitem propunerile iniţiale conforme cu cerinţele de bază, pentru a le analiza. La pachetul "Profesional" e posibil să dureze până la 4-5 zile procesul de creaţie.

Toate propunerile trimise sunt verificate de directorul de creaţie pentru a te asigura că întrunesc cerinţele de calitate şi specificaţiile clientului.

Ai tot timpul la dispoziţie pentru a analiza variantele primite. Te încurajăm să ceri părerea colegilor sau familiei în legatură cu proiectul.

4. Cere schimbări dacă este nevoie

Echipa de designeri va face schimbări la siglă bazându-se pe indicaţiile primite de la tine. Vei primi modificările în maxim 2 zile.
Poţi cere oricâte schimbări doreşti pentru a fi pe deplin mulţumit de rezultatul final.

5. Primeşti modelul final cu cele necesare

Imediat ce eşti mulţumit cu ultima versiune, pregătim toate fişierele necesare folosirii siglei. Arhiva trimisă conţine design-ul original, diverse variante pentru web şi tipografie sau inscripţionare cu autocolant, manualul de identitate precum şi transferul drepturilor de autor.


Poţi vedea lista detaliată de fişiere pe care le furnizăm la finalul fiecărui proiect.